ASAP Rocky er pågrepet

Ble ifølge Aftonbladet pågrepet i løpet av natta.

SE TV: En video som ble tatt i Stockholm søndag kveld, skal vise Rakim Mayers, bedre kjent som «Asap Rocky» gå til angrep på en mann på gata. Reporter: Emilie Rydning. Video: @asaprocky og NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Aftonbladet melder at den norgesaktuelle rapperen Rakim Mayers (30), bedre kjent som ASAP Rocky, ble pågrepet av svensk politi seint tirsdag kveld.

Ifølge avisa skal rapperen ha blitt pågrepet kort tid etter konserten han holdt på festivalen Smash i Stockholm.

- Det har skjedd en pågripelse av personen i løpet av natta, bekrefter Karin Rosander i politiet til den svenske avisa.

Ytterlige tre personer fra rapperens omgangskrets skal være pågrepet.

Slagsmål

Rapperen er mistenkt for grov kroppsskade under et slagsmål i Stocholm søndag kveld. Hendelsen ble filmet og i den aktuelle videoen ser man det som skal være artisten i en hvit hettegenser mens han tar tak i en mann på gata for så å hive ham i bakken.

Tre andre i hans omgangskrets deltok også i slagsmålet.

ASAP Rocky har selv skrevet på Instagram at han er uskyldig. Han hevder i en Instagram-video at det før slagsmålet var en opphetet diskusjon mellom partene.

Expressen har tidligere skrevet at rapperen er pekt ut av vitner som deltaker i slagsmålet.

Til Norge i dag

ASAP Rocky skulle i utgangspunktet spille på Kadetten Music Festival i Sandvika i dag. Det er uklart hvorvidt rapperen vil rekke konserten.

ASAP Rocky debuterte med albumet «Live. Love. ASAP» i 2011, og har siden blitt en av verdens største hip hop-artister, med flere hundre millioner avspillinger på Spotify.

Han har seinere fulgt opp med blant annet «At. Long. Last. Asap» i 2015, som fikk en femmer på terningen av Dagbladets anmelder, og har samarbeidet med verdensstjerner som Cardi B, Kendrick Lamar og Lana Del Rey.

Konsertene i Stockholm og Oslo er en del av en verdensomspennende turné.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer