Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ash bløffer om hotellbråk

"Vi ramponerte rommet", Rockegruppa Ash "Bare en lampe ble knust", hotellets salgssjef KRISTIANSAND (Dagbladet): Blomsterbarna i Ash er rockens nye hotellromknusere og skryter av å ha ramponert inventaret på Quality Hotell under Quart Festivalen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- En mild overdrivelse, sier salgsdirektør Richard Jakobsen, og torpederer imaget til de tre nord-irene.

- En lampe ble knust, og da ble de tilsnakket. Etter det hørte vi ikke et kny.

De oppførte seg helt eksemplariske og beklaget det hele da de dro. Jeg er helt imponert, sier Jakobsen.

De tre guttene fra Belfast i Nord-Irland prøver å innbille oss noe annet.

- Det var synd de hadde fjernet TV-apparatet på forhånd, men jeg risset ned hele hotellrommet, skrev Ash overalt, påstår Mark «Wildchild» (19) Hamilton leende.

Ikke opptatt av volden

Hamilton, Tim Wheeler (21) og Rick McMurray (21) har i løpet av de to siste åra gjort kometkarriere med sin spretne poppunk uten annet innhold enn jenter og tenåringsmoro. - Det er ikke noe vits i å synge om noe annet. Musikk kan likevel ikke forandre situasjonen, sier Mark.

De tre har vokst opp i den mest konfliktfylte delen av Nord-Irland, og sier at de unge som er født inn i volden, ikke er opptatt av det som skjer.

Cranberries lyver

- Nesten ingen unge i nord snakker om det som skjer, de gir faen. Siden de er født inn i meningsløse voldshandlinger er det en naturlig del av tilværelsen. I 1996 blir det en klisjé å lage protestsanger. Det er det bare drittband som U2 og Cranberries fra sør som gjør. - Klart vi vil ha fred i Nord Irland, men vi vil ha det på vår måte, sier Mark.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media