KRIMTEKNIKERE i jobb ved ved utleieboligen  mandag formiddag, der en mann ble funnet død seint søndag. Her sikrer teknikerne spor fra en dørmatte. FOTO: ØISTEIN NORUM MONSEN/DAGBLADET.
KRIMTEKNIKERE i jobb ved ved utleieboligen  mandag formiddag, der en mann ble funnet død seint søndag. Her sikrer teknikerne spor fra en dørmatte. FOTO: ØISTEIN NORUM MONSEN/DAGBLADET.Vis mer

Asker-drapet: Knust vindu - politiet har vært der tidligere

Mann funnet død i Asker i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Asker og Bærum sier i formiddag at de mener mannen som ble funnet død i en leilighet på Vettre i Asker i går kveld, ble drept.

Politiets etterforskere jobber på åstedet, der vinduet i inngangsdøra er knust.

Dagbladet har i forrmiddag snakket med naboer, som har sett at politiet har kommet til boligen minst to ganger det siste året, seinest i slutten av november.

- Ut fra omstendighetene på åstedet mener vi at vi står overfor en drapssak, sier kriminalsjef Ketil Thue til Budstikka.

- Vi etterforsker dette som et drap, bekrefter seksjonsleder og politioverbetjent Laila Stenersen overfor Dagbladet.

Politiet rykket til boligen i Asker i går kveld, etter at de klokka 21.19 mottok en bekymringsmelding. På stedet fant de en livløs person. Det ble forsøkt livreddende førstehjelp, uten å lykkes.

Politiet har så langt vært sparsomme med opplysninger i saken.

- Per nå har vi ingen ytterligere informasjon å komme med, skriver Kjetil Thue i en sms til Dagbladet.

Den avdøde personen er en mann, ifølge Budstikka - men vedkommende er ikke identifisert. Ifølge Thue er det heller ikke pågrepet noen personer i saken.

KNUST VINDU: Krimteknikere ved drapsåstedet mandag. Ruta i inngangsdøra er knust. FOTO: ØISTEIN NORUM MONSEN/DAGBLADET.
KNUST VINDU: Krimteknikere ved drapsåstedet mandag. Ruta i inngangsdøra er knust. FOTO: ØISTEIN NORUM MONSEN/DAGBLADET. Vis mer

Det har i hele natt vært vakthold utenfor boligen, får Dagbladet opplyst. Mandag morgen er boligen sperret av med sperrebånd, og politi holder også nå vakt utenfor, skriver Budstikka.

Politiet opplyser at de vil komme med en pressemelding eller eventuelt innkalle til en pressebrief seinere i dag.

Dagbladet følger saken.