Asker-drapet: Knust vindu - politiet har vært der tidligere

Mann funnet død i Asker i går kveld.

KRIMTEKNIKERE i jobb ved ved utleieboligen  mandag formiddag, der en mann ble funnet død seint søndag. Her sikrer teknikerne spor fra en dørmatte. FOTO: ØISTEIN NORUM MONSEN/DAGBLADET.
KRIMTEKNIKERE i jobb ved ved utleieboligen  mandag formiddag, der en mann ble funnet død seint søndag. Her sikrer teknikerne spor fra en dørmatte. FOTO: ØISTEIN NORUM MONSEN/DAGBLADET. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet i Asker og Bærum sier i formiddag at de mener mannen som ble funnet død i en leilighet på Vettre i Asker i går kveld, ble drept.

Politiets etterforskere jobber på åstedet, der vinduet i inngangsdøra er knust.

Dagbladet har i forrmiddag snakket med naboer, som har sett at politiet har kommet til boligen minst to ganger det siste året, seinest i slutten av november.

- Ut fra omstendighetene på åstedet mener vi at vi står overfor en drapssak, sier kriminalsjef Ketil Thue til Budstikka.

- Vi etterforsker dette som et drap, bekrefter seksjonsleder og politioverbetjent Laila Stenersen overfor Dagbladet.

Politiet rykket til boligen i Asker i går kveld, etter at de klokka 21.19 mottok en bekymringsmelding. På stedet fant de en livløs person. Det ble forsøkt livreddende førstehjelp, uten å lykkes.

Politiet har så langt vært sparsomme med opplysninger i saken.

- Per nå har vi ingen ytterligere informasjon å komme med, skriver Kjetil Thue i en sms til Dagbladet.

Den avdøde personen er en mann, ifølge Budstikka - men vedkommende er ikke identifisert. Ifølge Thue er det heller ikke pågrepet noen personer i saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer