Asle ble drept av bil

Obduksjonsrapporten viser at Asle Myrvoll (30) ble påkjørt av en bil mens han lå i veibanen på riksvei 15 i Oppland natt til i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det opplyser lensmann Jon Dohrn i Vågå til NTB.

- Dødsårsaken var omfattende skader i venstre side av brystkassen. Dette betyr at Myrvoll høyst sannsynlig har ligget der da han ble påkjørt av en bil. Det er ikke trolig at mannen ble påkjørt av flere biler etter den

første påkjørselen. Trafikken er minimal på denne strekningen om natten, sier lensmann Dohrn.

I tillegg til de dødelige brystskadene, hadde 30-åringen også skader i buken. Ifølge obduksjonsrapporten døde Asle Myrvoll umiddelbart av påkjørselen ved 03.30-tiden. Myrvoll er fra Vanylven i Møre og Romsdal.

Lensmannen i Våga karakteriserer saken som et bildrap. Han er helt sikker på at vedkommende som kjørte på 30-åringen merket at bilen traff noe.

- Og hvis noen skulle være i tvil om de kan ha kjørt på noen ved Vågåmo natt til søndag, så er budskapet klart: Meld deg! Det er det beste for alle parter, sier lensmann Jon Dohrn.

Han vil ikke opplyse om det er funnet spor etter bilen på avdøde. Teknikere fra Kriminalpolitisentralen (Kripos) skal nå undersøke klærne til avdøde grundig.

(NTB)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer