GRAVID?: Asma al-Assad og ektemannen, president Bashar al-Assad sammen med libanons teleminnister Gibran Bassilunder et besøk i Aleppo i 2008. Arkivfoto: AFP/HO/CHARBEL NAKOUL/NTB-Scanpix
GRAVID?: Asma al-Assad og ektemannen, president Bashar al-Assad sammen med libanons teleminnister Gibran Bassilunder et besøk i Aleppo i 2008. Arkivfoto: AFP/HO/CHARBEL NAKOUL/NTB-ScanpixVis mer

- Assads kone venter barn

Skal ha fortalt besøkende ved presidentpalasset at hans kone Asma er gravid, skriver avis.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Syrias president Bashar al-Assad har fortalt besøkende ved presidentpalasset at hans kone Asma er gravid med parets fjerde barn, skriver den libanesiske avisa Al-Akhbar.

Det er «arabiske besøkende» som er blitt fortalt om graviditeten, skriver avisa, som regnes som vennlig innstilt overfor det syriske regimet.

Presidentens kone, britiskfødte Asma al-Assad, er 37 år gammel. Hun giftet seg med Assad i 2000, bare noen måneder før han overtok som president. Asma har ikke vist seg offentlig de siste månedene.

Et opprør mot Assad har nå rast i snart to år i Syria. Mer enn 60.000 mennesker er drept i borgerkrigen som har brutt ut i landet. (NTB)