Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Assange til angrep mot Visa og MasterCard

For å ha blokkert for donasjoner til nettstedet hans.

ASSANGE ANGRIPER: Visa, MasterCard og PayPal er instrumenter for amerikansk utenrikspolitikk, mener WikiLeaks-leder Julian Assange etter at de tre selskapene har blokkert for donasjoner til nettstedet hans. Foto: SCANPIX
ASSANGE ANGRIPER: Visa, MasterCard og PayPal er instrumenter for amerikansk utenrikspolitikk, mener WikiLeaks-leder Julian Assange etter at de tre selskapene har blokkert for donasjoner til nettstedet hans. Foto: SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange angriper Visa, MasterCard og PayPal for å ha blokkert for donasjoner til nettstedet hans.

- Vi vet nå at Visa, MasterCard og PayPal er instrumenter for amerikansk utenrikspolitikk. Det visste vi ikke fra før, sier Assange i en uttalelse som ble formidlet på australsk fjernsyn via hans mor.

- Jeg ber verden om å beskytte arbeidet mitt og folkene mine fra disse ulovlige og umoralske handlingene, sier han videre.

Assange forklarer videre at han er mer bestemt enn noen gang på å offentliggjøre flere tusen sensitive dokumenter som er blitt lekket til nettstedet hans.

39 år gamle Julian Assange sitter for øyeblikket fengslet i Storbritannia anklaget for voldtekt og seksuelle overgrep.

(NTB)


Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!