Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drept i egen leilighet:

Assistent pågrepet etter partering

En person er varetektsfengslet i forbindelse med drapet på gründeren Fahim Saleh. Han ble funnet partert i luksusleiligheten sin på Manhattan tirsdag denne uka.

DREPT: Gründeren Fahim Saleh ble bare 33 år gammel. Foto: Temilade Adelaja / Reuters / NTB scanpix
DREPT: Gründeren Fahim Saleh ble bare 33 år gammel. Foto: Temilade Adelaja / Reuters / NTB scanpix Vis mer

Fahim Saleh ble tirsdag denne uka funnet drept og partert i sin egen leilighet på Manhattan i New York tirsdag. Det skriver CNN.

Fredag ble assistenten hans varetektsfengslet i forbindelse med drapet. Assistenten skal ifølge CNN ha skyldt Saleh flere tusen dollar, og vært på en nedbetalingsplan for å gjøre opp med sjefen sin.

Saleh var 33 år gammel og grunnlegger av den nigerianske appen Gokada, som er en app for utleie av motorsykler i Nigeria. Han skal ha mistet livet som følge av stikkskadene han fikk i angrepet.

Overvåkningsvideo

Saleh ble sist observert på en overvåkningsvideo fra sitt eget leilighetskompleks på Manhattan i New York tirsdag. Videoen viser at en mørkkledd mann går inn i heisen sammen med Saleh, og at mannen videre går til angrep på gründeren i det han skal inn i leiligheten sin.

Gründerens søster skal seinere ha funnet Salehs overkropp i et område ved stuen, og andre kroppsdeler skal ha vært plassert i individuelle poser i leiligheten.

«Briljant og innovativ»

Både Salehs familie og selskap har bekreftet drapet i en pressemelding og på Twitter. 33-åringen var sønn av innvandrere fra Bangladesh, og opprettet sitt første selskap da han gikk på videregående.

- Hans briljante og innovative sinn tok alle som var en del av hans verden med på en reise, og han sørget for å aldri glemme noen bort, sto det blant annet i familiens pressemelding.

Selskapet Gokada minnes grunnleggeren på Twitter. Der beskrives han som en vennlig og god leder.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!