Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Åsta-etterforskningen snart ferdig

Politiets etterforskning av Åsta-ulykken er snart ferdig. I begynnelsen av juli vil politiets innstilling bli oversendt statsadvokaten i Hedmark og Oppland, skriver Østlendingen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Hva vi har funnet ut om årsaken til togkatastrofen ved Åsta vil ikke bli kjent før tidligst i begynnelsen av august, opplyser politiinspektør Rolf Thoresen ved Østerdal politidistrikt.

19 personer omkom i togkollisjonen 5. januar i år. Bare få dager etter ulykken konkluderte Jernbaneverkets egen uhellskommisjon at kollisjonen skyldtes menneskelig feil. Rapporten er senere blitt sterkt kritisert.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling