Du leser nå Dagbladet Pluss

Asylminister Sylvi Listhaug langer ut mot «Vingle-Jonas»

- Dette ville aldri skjedd under Jens Stoltenberg. Han førte en konsekvent linja.

OFFENSIV: Den ferske
Innvandrings- og integreringsministeren,
Sylvi Listhaug
(Frp) angriper Ap og
Jonas Gahr Støre for å vingle
i innvandringsdebatten. Foto: John T. Pedersen
OFFENSIV: Den ferske Innvandrings- og integreringsministeren, Sylvi Listhaug (Frp) angriper Ap og Jonas Gahr Støre for å vingle i innvandringsdebatten. Foto: John T. PedersenVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sylvi Listhaug (Frp) er klar på hva som er det viktigste dersom hun skal lykkes i sin nye jobb som asyl- og integreringsminister:

- At Arbeiderpartiet (Ap) er til å stole på framover, sier hun.

Dagbladet møter en kampklar minister i det som skal bli den nye avdelingen for asyl - og integreringspolitikk i Justisdepartementet. Den er ikke klar, så det er under et verdenskart ved kaffemaskinene at Listhaug framfører budskapet om at Støre er flyktig i flyktningpolitikken.

- Snudde trill rundt

- Jeg la merke til at Bondevik sa til Dagbladet at vi heiv oss på en stemningsbølge da jeg var ute og tok dette med godhetstyranniet. Men faktum er det at Frp aldri har kastet seg på noen bølge. Vi har stått for den samme linja hele tida. Den som kastet seg på en stemningsbølge, var Jonas Gahr Støre, som egentlig snudde trill rundt i innvandringspolitikken, sier Listhaug.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

UT ÅRET*

KUN I SEPTEMBER

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP UT ÅRET*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UT ÅRET* 100 kr ut året. 0,83 kr per dag.

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris måned etter tilbudsperioden (99,-/måned) Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE**

PRØV PLUSS

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE** 1 kr for første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr for 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr for 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (449,-/6 mnd) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris måned etter tilbudsperioden (99,-/måned) Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris uke etter tilbudsperioden (55,-/uke) Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.