Asylsøker siktet for Cathrine-drapet

En mann i 30-åra er siktet for å ha drept 34 år gamle Cathrine Halvorsen. - Vi vet ikke hvor mannen er, sier politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Politiet på Kongsvinger holdt pressekonferanse i forbindelse med drapet på Cathrine Halvorsen rett etter klokka 17 i ettermiddag. Den 34 år gamle kvinnen ble funnet drept fredag, etter at hun hadde vært borte fra jobb i flere dager. I dag har politiet siktet en mann i 30-åra for drapet. Men mannen er foreløpig forsvunnet.

- Vi har ingen ide om hvor mannen kan ha dratt, sier politiet på en pressekonferanse i ettermiddag. Mannen har bodd på et asylmottak på Kongsvinger siden januar i år, og kommer opprinnelig fra Irak. Politiet vil ikke gå ut med bilde av mannen.

- Vi vet ikke hvor personen oppholder seg, han er etterlyst gjennom våre kanaler. Vi anser at vi har store muligheter til å finne mannen, sier politiet på pressekonferansen.

Asylmottaket og en leilighet på Kongsvinger ble ransaket i dag tidlig, rett etter at siktelsen forelå. Åstedsgranskere fra Kripos gikk inn med hvite kjelederesser i leiligheten. Deretter ble vinduene blendet med sort plast. Ifølge avisa Glåmdalen tilhører leiligheten søsteren til den siktede mannen. Han skal ha passet leiligheten mens søsteren var bortreist.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer