Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Asylsøker sjekket ut

Tatt ut av toget i Moss.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet i Oslo gikk ved 16.30-tiden til væpnet aksjon mot en leilighet på Bjerke i Oslo i jakten på en navngitt person, melder VG Nett.

Leiligheten var imidlertid tom.

Politiet i Østfold overleverte i ettermiddag en asylsøker til politiet i Oslo. Mannen ble personsjekket i forbindelse med knivdrapet på en lege ved Centrumsklinikken i Oslo i formiddag.

Han er nå sjekket ut av saken, melder NRK.

Asylsøkeren ble tatt ut av toget i Moss i 14.15-tida på grunn av ordensforstyrrelse. Han nektet blant annet betale, opplyste operasjonsleder Sigrun Mørkeseth til Dagbladet.no i 16-tida.

Mannens utseende stemte overens med signalementet på den etterlyste drapsmannen, og tidspunktet stemte også.

Asylsøker sjekket ut
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling