Asylsøkerne i Afrika

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(fritt etter «Dyrene i Afrika» av Thorbjørn Egner)

Det er ei lita valgkampvise som du nå får høre, om asylsøkerne i Afrika og alt de har å gjøre. Oja oja ahaha, oja oja ahaha, om asylsøkerne i Afrika og alt de har å gjøre.

Høyt oppi trærne finnes både bomber og granater, og der bor mange fornemme og fine asiater. Oja oja ahaha, oja oja ahaha, og der bor mange fornemme og fine asiater.

Og ungene får hvile seg i skitne hengekøyer, og barnepika er en gammal skravlete sigøyner. Oja oja ahaha, oja oja ahaha, og barnepika er en gammal skravlete sigøyner.

Den store Ali Mustafa er skogens pakistaner, og blir det bråk så fikser han det med sine kumpaner. Oja oja ahaha, oja oja ahaha, og blir det bråk så fikser han det med sine kumpaner.

Men dronninga og kongen, det er P-W og Siv Jensen. Og dronninga er medievant og kongen vokter grensen. Oja oja ahaha, oja oja ahaha, og dronninga er medievant og kongen vokter grensen.

I trærne sitter grekerne og griner hele dagen. Afghaner’n, han slår tromme ved å dunke seg på magen. Oja oja ahaha, oja oja ahaha. Afghaner’n, han slår tromme ved å dunke seg på magen.

Somalier’n, han ber om å få rent vann nedi brønnen, og snart er alle flyktningene også med i bønnen. Oja oja ahaha, oja oja ahaha, og snart er alle flyktningene også med i bønnen.

Den store palestiner’n var så dårlig her om dagen. Han hadde ikke spist på år, og fått så vondt i magen. Oja oja ahaha, oja oja ahaha, han hadde ikke spist på år, og fått så vondt i magen.

Og nede i irakenland, der var det sorg i valsen, for åtte små irakere fikk hodet skilt fra halsen. Oja oja ahaha, oja oja ahaha, for åtte små irakere fikk hodet skilt fra halsen.

Men da kom doktor Sandberg inn med vedtak og med votter. Og sendte dem til Afrika med andre hottentotter. Oja oja ahaha, oja oja ahaha, og sendte dem til Afrika med andre hottentotter.

Den stakkars terroristen måtte doktor’n likvidere. Og enda er det mange vers, men jeg kan ikke flere. Oja oja ahaha, oja oja ahaha, og enda er det mange vers, men jeg kan ikke flere.

Men det kan kanskje dere?