- At du tør, Erna!

Erna Solberg må være desperat og presset når hun angriper Ap for manglende næringspolitikk, sier Aps næringspolitiske talsmann Terje Aasland.

MANGLER PLAN: I et intevju med Dagbladet sier statsminister Erna Solberg at Ap ikke har noen politikk for moderne verdiskaping. Hun mener derfor hun bør fortsette å styre landet også etter neste stortingsvalg. Næringspolitisk talsmann for Ap, Terje Aasland, mener derimot det er Erna Solberg og regjeringen som mangler plan og næringspolitikk. - Det har ikke skjedd noen omstilling med Erna som statsminister, sier Aasland. Foto: Hans Arne Vedlog/Dagbladet
MANGLER PLAN: I et intevju med Dagbladet sier statsminister Erna Solberg at Ap ikke har noen politikk for moderne verdiskaping. Hun mener derfor hun bør fortsette å styre landet også etter neste stortingsvalg. Næringspolitisk talsmann for Ap, Terje Aasland, mener derimot det er Erna Solberg og regjeringen som mangler plan og næringspolitikk. - Det har ikke skjedd noen omstilling med Erna som statsminister, sier Aasland. Foto: Hans Arne Vedlog/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det er jo Erna og regjeringen som mangler initiativ i næringspolitikken, ikke Ap. Jeg tror Høyre-regjeringen kan bli historisk initiativløs. De fire høyrepartiene med Erna som sjef mangler plan og spriker i alle retninger, sier næringspolitisk talsperson i Ap, Terje Aasland, til Dagbladet.

I Dagbladet i dag forklarer Erna Solberg hvorfor hun mener hun er best skikket til å styre landet også i neste stortingsperiode. Hun mener Ap ikke forstår næringslivets behov, ikke har noen politikk for kompetansebygging og for å få flere i jobb.

Og hun mener Aps vedtak om å si nei til konsekvensutredning av Lofoten, Vesterålen og Senja svekker Aps troverdighet som industriparti.

- Tom retorikk

- Motoren i norsk økonomi er fortsatt olje- og gassnæringen, det er den som driver arbeidsmarkedet og lager oppgangene. Den omstillingen Erna Solberg har snakket om i flere år, har regjeringen ikke tatt ansvar for.

Det har skjedd svært lite omstilling i norsk næringsliv som følge av den politikk som har vært ført under denne regjeringen.

- Vi ha jo hatt en lavkonjunktur i Norge som følge av oljeprisfallet, og det har ikke kommet noe til erstatning for det. Det er ikke noe som tyder på omstillingskraft i norsk økonomi, sier Aasland.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer