<strong>I KRISE:</strong> Den demokratiske strategen Jim Manley (t.h.) da han var pressetalsmann for Demokratenes daværende leder i Senatet, Harry Reed. Foto: Lauren Victoria Burke AP / NTB Scanpix
I KRISE: Den demokratiske strategen Jim Manley (t.h.) da han var pressetalsmann for Demokratenes daværende leder i Senatet, Harry Reed. Foto: Lauren Victoria Burke AP / NTB Scanpix Vis mer

Demokratene i krise

- At vi ikke klarte å vinne over en så spektakulært ukvalifisert kandidat, var et hardt slag

Demokratene klarer ikke å bli enige med seg selv om hvordan de skal opptre i opposisjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

NEW YORK (Dagbladet): Republikanerne har vunnet flertall i begge kamre Kongressen og sitter med presidenten i Det hvite hus. Samtidig er Donald Trump , ifølge meningsmålingene, en særdeles upopulær president, og han har tydelige samarbeidsproblemer med Republikanerne i Kongressen.

Likevel innrømmer personer med stor innsikt i partiet at Demokratene sliter tungt med å være et effektivt og aggressivt opposisjonsparti. Hele partiet er massivt imot Trump, men hva de for, er langt mer uklart.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer