Åtte barn funnet drept i bolighus i Australia

Uklart hvem som drepte dem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det er uklart hvem som drepte åtte barn i en forstad i Queensland nordøst i Australia fredag, men politiet sier situasjonen er under kontroll.

Barna, som var i alderen 18 måneder til 15 år, skal ha blitt drept med kniv. Det er fortsatt ikke klart hvem som drepte dem, men politiinspektør Bruno Asnicar i byen Cairns antyder at ingen er på frifot:

- Slik situasjonen er nå, er det ingen grunn til at folks la være urolige, utover det at dette er en tragisk hendelse, sier han på en pressekonferanse.

Politiet rykket ut til forstaden Manoora like før klokken 11.30 fredag formiddag da de fikk melding om at en kvinne var alvorlig skadd. I huset fant de åtte døde barn.

- Ofrene var søsken Flere medier melder at barna ble knivstukket, men politiet har ikke bekreftet opplysningen. Lokalavisa Cairns Post skriver at barna skal ha blitt knivstukket og kvalt.

En 34 år gammel kvinne er brakt til sykehus med skader. Tilstanden hennes er stabil, og hun bistår nå politiet i etterforskningen, heter det videre.

Det australske nyhetsbyrået AAP har snakket med kvinnens kusine, som forteller at alle barna var søsken, og at kvinnen var deres mor. Barnas 20 år gamle storebror fant sine brødre og søstre døde da han kom hjem til huset, ifølge AAP.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer