Åtte døde etter nisse-massakren

Drapsmannens ekskone og svigerforeldre savnet i Los Angeles.

BRANT NED: Brannmannskapene jobbet iherdig natt til 1.juledag med å slukke brannen i huset i Covina utenfor Los Angeles. Jeffrey Pardo skjøt og drepte minst åtte gjester som var til stede på en julefest i denne boligen julaften. Brannårsaken er foreløpig uklar. Foto: AP PHOTO/SCANPIX
BRANT NED: Brannmannskapene jobbet iherdig natt til 1.juledag med å slukke brannen i huset i Covina utenfor Los Angeles. Jeffrey Pardo skjøt og drepte minst åtte gjester som var til stede på en julefest i denne boligen julaften. Brannårsaken er foreløpig uklar. Foto: AP PHOTO/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Politiet hadde natt til 2. juledag norsk tid funnet åtte døde personer i et hus som ble angrepet av en bevæpnet mann utkledd som julenisse utenfor Los Angeles julaften. I tillegg er gjerningsmannen funent død.

Drapsmannens ekskone og hans tidligere svigerforeldre, som bodde i huset og arrangerte juleselskapet, er fortsatt savnet.

Juleselskapet hvor tragedien fant sted, ble holdt hjemme hos en slektning av mannens ekskone i Covina, nesten 4 mil øst for Los Angeles i den amerikanske delstaten California. En mann utkledd som nisse dukket opp og skjøt mot festdeltakerne.

- Han banket på døra, gikk inn og åpnet ild mot rundt 30 gjester, forteller politibetjent Pat Buchanan.

Politiet mener gjerningsmannen er 45 år gamle Jeffrey Pardo som torsdag ble funnet død hjemme hos sin bror, trolig etter å ha begått selvmord.

Skjøt åtteåring

Da Pardo dukket opp løp en åtte år gammel jente mot døra for å hilse på det hun trodde var julenissen.

Pardo skjÃt jenta midt i ansiktet, opplyste politiet pÃ¥ en pressekonferanse torsdag, ifÃlge CNN.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer