ÅTTE DØDE:  Åtte pasienter er døde og 12 skadd etter en brann i dette pleiehjemmet i Cuarte de Huerva, seks kilometer from Zaragoza, natt tilø søndag. Det var 19 pasienter og personale i det tre etasjer store bygget da brannen brøt ut i første etasje. Foto:JAVIER CEBOLLADA, EPA/NTB Scanpix.
ÅTTE DØDE: Åtte pasienter er døde og 12 skadd etter en brann i dette pleiehjemmet i Cuarte de Huerva, seks kilometer from Zaragoza, natt tilø søndag. Det var 19 pasienter og personale i det tre etasjer store bygget da brannen brøt ut i første etasje. Foto:JAVIER CEBOLLADA, EPA/NTB Scanpix.Vis mer

Åtte eldre brant inne på pleiehjem

I Spania.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Åtte eldre mennesker mistet livet i en brann på et pleiehjem ved Zaragoza nordøst i Spania søndag morgen, opplyser spanske myndigheter.

Ytterligere tolv personer ble skadd, to av dem alvorlig, opplyser en talsperson for lokale myndigheter i Aragon.

En av de skadde var en ansatt ved pleiehjemmet. Brannen brøt ut klokka 01 natt til søndag. Det er foreløpig usikkert hva som er årsaken til brannen.

Det var 19 pasienter og personale i det tre etasjer store bygget da brannen brøt ut i første etasje.

(NTB).

 BRANNTRAGEDIE:  En av de omkomne fra pleiehjemmet i Zaragoza blir båret ut i natt. Foto: JAVIER CEBOLLADA, EPA/NTB Scanpix.
BRANNTRAGEDIE: En av de omkomne fra pleiehjemmet i Zaragoza blir båret ut i natt. Foto: JAVIER CEBOLLADA, EPA/NTB Scanpix. Vis mer