Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Åtte personer i bilulykke i Balsfjord

To personer pågrepet etter kollisjonen på E8 i Troms.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no) SISTE: To personer vil bli pågrepet for uaktsom kjøring etter at åtte personer ble skadd i en ulykke på E8 i Balsfjord kommune i Troms fredag ettermiddag.

- Den ene er pågrepet og den andre vil bli pågrepet. Begge vil bli avhørt i morgen, opplyser operasjonsleder Rolv-Are Pettersen til Dagbladet.no sent fredag kveld.

Stor trafikk og mye snø gjør at han karakteriserer trafikkforholdene som kaotiske.

To med ambulansehelikopter

Det var fem biler involvert i ulykken, som skjedde i Lavangsdalen. To kvinner på 18 og 23 år ble fløyet til Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø med ambulansehelikopter.

- Den ene kvinnen er alvorlig, men ikke livstruende skadd. Den andre kvinnen har moderate skader. I tillegg er to menn brakt inn, men de er bare lettere skadd, sier informasjonssjef ved sykehuset til Dagbladet.no.

Ytterligere fire skadde er brakt til legevakten, opplyser Øydvin.

Ba om brøytebil

Det var snø på veien da ulykken skjedde, og operasjonsleder Steinar Gudmundsen i Troms politidistrikt forteller til Dagbladet.no at patruljen som kom på stedet ba om å få brøytebil.

- Det var fem biler involvert i ulykken. Ut fra de foreløpige tilbakemeldingene har noen av bilene havnet i grøfta, sier operasjonsleder Gudmundsen.

Politiet fikk melding om ulykken like før klokka 17.30.

Hele Norges coronakart