Åtte skadd i trafikkulykke

To personbiler frontkolliderte på E6 på Lillehammer i natt. Flere hardt skadd, opplyser politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Tre personer er meldt hardt skadd, men ingen av dem skal være livstruende skadd, sier operasjonsleder i Gudbrandsdal politidistrikt Geir Stavheim til Dabladet.

Motgående kjørefelt
Årsaken til ulykken skal ikke være kjent, og politiet vet ikke om det kan ha dreid seg om promillekjøring. Det skal ha vært tre yngre personer i den ene bilen, og fem personer i 40 til 50-årene i den andre.

- Vi foretar rutinemessig kontroll for å avdekke eventuell promillekjøring. Det eneste vi vet så langt er at en av bilene skal ha kommet over i motgående kjørefelt, men vi vet ikke hvilken av de to bilene dette gjelder, sier Stavheim.

Lokale
Det skal ha vært glatt veibane med snø og is på det aktuelle stedet hvor ulykken hendte. Personene som er skadd er nå sendt til sykehus.

- To personer har fått diverse bruddskader, to er lettere skadet og de tre hardt skadde er sendt til henholdsvis Ullevål, Lillehammer og Gjøvik sykehus, opplyser Stavheim.

Begge bilene er lokale biler, og det er foreløpig ingen mistanke om promillekjøring, sa operasjonsleder tidligere i dag, Jørgen Berg til NTB.