PINSEUTFART: Fra klokka 12-13 i dag var det massiv pinsekø på de store utfartsårene. Flere ulykker sørger for at køene vedvarer på ulike plasser. 
Foto: Jon Eeg / SCANPIX
PINSEUTFART: Fra klokka 12-13 i dag var det massiv pinsekø på de store utfartsårene. Flere ulykker sørger for at køene vedvarer på ulike plasser. Foto: Jon Eeg / SCANPIXVis mer

Åtte skadde på 55 minutter

Flere ulykker sørger for fortsatt pinsekø, men trafikken har roet seg inn og ut av de store byene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet): Mellom klokka 12 og 13 i dag tettet det seg kraftig til med biltrafikk ut av de store byene.

- Nå begynner det meste å roe seg ut av de store byene. Noe kø henger igjen på grunn av flere ulykkeshendelser, sier operatør Marius Råve ved Vegtrafikksentralen til Dagbladet.

6 skadde i en ulykkeKlokka 18. 12 fikk politiet melding om ei alvorlig ulykke på riksvei 3 ved Romedal ved Stange i Hedmark.

- To personbiler og en minibuss har vært i frontkollisjon. Det var seks personer i minibussen. Alle har pådratt seg større eller mindre skader, og en person er fløyet i luftambulanse til Ullevål universitetssykehus med alvorlige skader, sier operasjonsleder Henning Olsen ved Hedmark politidistrikt til Dagbladet.

- Veien er stengt etter ulykken i Hedmark, og dette skaper trafikkproblemer, sier Marius Råve ved Vegtrafikksentralen.

- Kilometervis med køOgså på E18 mot Sørlandet har det vært en ulykke mellom Grenland bru og Dørland.

- Veien er åpnet igjen, men det er meldt om kilometervis med kø ved Stathelle, sier Råve.

Ved Tømra i Sælbu har det også vært en ulykke med to personbiler involvert. Politiet fikk melding om ulykka klokka 19.07.

- En bil har kjørt inn i bakenden på en annen bil. Vi har tatt beslag i førerkortet til sjåføren av den bakerste bilen. Begge sjåførene er kjørt til legevakta i Stjørdal med stiv nakke og lettere skader, sier operasjonsleder Tore Kyllo i Sør-Trøndelag politidistrikt.

Denne ulykken skal ikke ha ført til de store trafikkale problemene.