Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Åtte tiltalt etter bordell-razzia

Åtte personer må mandag møte for Oslo tingrett etter razziaen mot Sentrum pensjonat i Tollbugata på onsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flere av de tiltalte skal ha voldtatt flere kvinner, slått og sparket dem, holdt dem innesperret, og truet dem til å virke som prostituerte i Oslo, skriver Aftenposten.

En 31 år gammel mann som står sentralt i saken, skal via voldtekter og trusler ha tvunget flere kvinner til Norge for å prostituere seg. Han skal ha benyttet seg av en rekke grove metoder for å skaffe seg kontroll over kvinnene.

Blant annet ha tvunget en kvinne til å kle av seg foran flere andre menn, som så voldtok henne. Påtalemyndigheten mener at denne kvinnen ble tvunget til å prostituere seg fra seks forskjellige adresser i Oslo. Hun måtte levere fra seg hele inntekten.

"En gang i tidsrommet januar til mars 2002 i Enebakkveien (...), dro han XX ut av et vindu for deretter å tvinge henne til å ta av seg klærne bortsett fra trusen. Hun måtte stå utenfor vinduet i to timer uten å få komme inn, til tross for at det var vinter og snø ute," står det ifølge Aftenposten i tiltalen.

Ved andre anledninger skal han ha slått kvinnene under fotsålene med stokk, brente dem med glødende sigaretter, og sparket dem i magen og ribbena.

BORDELL: Flere personer kan bli straffedømt for grove overgrep mot kvinner som jobbet som prostituerte blant annet fra Sentrum pensjonat i Oslo.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media