Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Åtte timer gammel ble Kamiyah stjålet fra sykehuset. I dag, 18 år senere, kom den gode nyheten

- Jeg har alltid håpet og bedt.

MARERITT: Kamiyah Mobley ble funnet 18 år etter hun ble bortført fra fødeavdelingen på et sykehus. Moren til Kamiyah var knust da hun snakket med pressen første gang etter datteren forsvant, i dag kom beskjeden hun har ventet på i 18 år. Video: CNN Vis mer Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I juli 1998 ble nyfødte Kamiyah Mobley bortført fra et sykehus i Jacksonville i delstaten Florida.

En kvinne utga seg for å være en sykesøster og var med familien i fem timer før hun sa at den åtte timer gamle babyen hadde feber og at det måtte sjekkes ut. Det forteller CNN.

Det var det siste familien så til henne. Inntil nå.

Funnet

På en pressekonferanse i dag forteller sheriff Mike Williams hvordan de etter 2500 tips nå har funnet Mobley som har blitt 18 år.

- Vi fant en 18 år gammel kvinne som var født samme dag som Mobley, men med et annet navn. Videre etterforskning avdekket at falske dokumenter hadde blitt brukt for å bekrefte denne kvinnens identitet, sier han.

Han forteller videre at det tidligere denne uka ble tatt DNA-prøver av kvinnen, og at de i går kveld fikk bekreftelsen de hadde ventet og håpet på.

I forbindelse med oppdagelsen gjorde politiet også en arrestasjon av den 51 år gamle Gloria Williams som stakk av med Mobley for så mange år siden. I 18 år har hun trodd at Williams var moren hennes.

- Hadde en anelse

Mobleys familie skal ha blitt informert om oppdagelsen, og er ifølge sheriff-kontoret i Jacksonville ekstatiske.

- Jeg har alltid håpet og bedt om at denne dagen skulle komme. Jeg har alltid følt på meg at hun var i live. Jeg visste alltid at hun kom til å finne oss. Nå har vi resten av livene våre sammen, sier hennes far Craig Aiken.

Myndighetene har også uttalt at det er opp til Mobley selv om hun vil ha en eventuell gjenforening med sin egentlige familie ettersom hun nå er myndig.

- Hun hadde en anelse om at noe kanskje hadde skjedd, men ikke dette. Bare se for deg hvordan det vil være å ta noe slikt inn over seg, sier Williams.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling