Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Åtteåring savnet i Halden

Politiet i Østfold leter etter en åtte år gammel jente som er savnet fra sitt hjem på Brødløs. Politiet utelukker ikke at hun kan ha tatt tilhold hos noen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jenta har vinterferie og gikk hjemmefra klokken 10.30 torsdag, opplyser politiet. De ble varslet av moren, som hadde vært på jobb, ved 21.30-tiden.

– Vi samler informasjon og undersøker. I tillegg søker vi aktivt i enkelte områder og banker på dører i hele Østfold. Forhåpentligvis ligger hun i en seng og sover, sier operasjonsleder Terje Marstad til NTB.

Politiet vurderer situasjonen forløpende.

– Vi får se hvilke tiltak vi iverksetter utover natten, eventuelt når det blir lyst. Foreløpig er det bare vi som jobber med saken, men det er mange frivillige som har tatt kontakt og som ønsker å hjelpe, sier Marstad.

Operasjonslederen sier det hender barn overnatter hos andre eller blir hentet av andre familiemedlemmer uten at foreldrene får beskjed.

– Det er noen observasjoner av henne litt utpå dagen også, men disse er ikke sikre. Hun var da alene. Så lenge vi ikke vet hvor hun er, kan vi heller ikke utelukke noe, og derfor har vi fullt trykk på saken utover natten, sier Marstad til VG.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!