Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Attentatforsøk på sikkerhetssjefen i Gaza

Palestinernes sikkerhetssjef Moussa Arafat overlevde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Dette er et attentatforsøk, og det er ikke første gangen. En bil ble blåst i lufta ved hjelp av fjernkontroll. Vi har satt i gang etterforskning, og vil finne ut hvem som står bak dette, sa Arafat til nyhetsbyrået Reuters etter eksplosjonen.

Bilbomben eksploderte like ved den strengt bevoktet bilkolonnen til Moussa Arafat i sentrum av Gaza by. Arafat kom helt uskadd fra eksplosjonen, og ingen andre ble heller såret, selv om eksplosjonen blir beskrevet som kraftig.

En bil som sto parkert i veikanten, gikk i lufta da kolonnen til Arafat kjørte ut fra sikkerhetshovedkvarteret i sentrum av Gaza by.

Moussa Arafat, som er en slektning av president Yasser Arafat, er svært upopulær blant mange palestinere, som hevder han er korrupt og krever hans avgang. Ifølge palestinske sikkerhetskilder er bomben et resultatet av indre stridighet og ikke av konflikten med Israel.

(NTB)

OVERLEVDE: Palestinernes sikkerhetssjef Moussa Arafat snakker til pressen etter attentatforsøket.
KRAFTIG BILBOMBE: Eksploderte i denne bilen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media