Åttling-mor er «henrykt»

Skal oppdra til sammen 14 barn.

FAMILIEHJEMMET: Huset der den nybakte moren skal bo sammen med sine til sammen 14 barn og sine foreldre. Foto: DAMIAN DOVARGANES/AP/SCANPIX
FAMILIEHJEMMET: Huset der den nybakte moren skal bo sammen med sine til sammen 14 barn og sine foreldre. Foto: DAMIAN DOVARGANES/AP/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Kvinnen som tidligere denne uken nedkom med åttlinger i California, sier via sine leger at hun er «henrykt». Familien får nok å henge fingrene i, for hjemme venter seks eldre søsken.

Åttlingenes mormor, Angela Suleman, forteller at datteren ikke i sine villeste fantasier trodde hun skulle få åtte nye barn etter å ha fått fertilitetsbehandling.

Det blir en stor utfordring å oppdra 14 barn, men heldigvis virker alle de nyfødte å være friske og velskapte, sier Suleman til avisa Los Angeles Times.

- Jeg har sett på babyene. De er så små og så nydelige.

Suleman forteller at kvinnen fikk satt inn åtte befruktede egg. Da legene oppdaget at mange embryoer var under utvikling, fikk kvinnen tilbud om å fjerne noen, slik at de gjenværende ville få større sjanse til å overleve. Men det nektet kvinnen.

- Hva kunne hun gjøre? Hun nektet å velge å drepe noen av dem, det var for grusomt, sier Suleman.

Ung mor

Åttlingene kom til verden på et sykehus i utkanten av Los Angeles mandag. Legene trodde det var sju barn, og fikk seg en stor overraskelse da de oppdaget enda en baby inne i mors mage.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer