Au da, fødte i Audi

Tante May-Britt Normann (33) kjørte så fort hun kunne, men lille Marlene (0) ville ikke vente. Mamma Anita Hestnes (31) fødte i bilen med pappa Anders Hestnes (30) som jordmor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vannet gikk klokka to natt til tirsdag. En time seinere var lille Marlene (3350 gram og 49 cm) kommet til verden - i tantens splitter nye Audi. - Anita ropte at nå kommer hodet. «Knip igjen,» svarte jeg . Men da vi stoppet for å betale bompenger, skrek Anita at dette var alvor. Ved Sinsenkrysset kjente jeg etter, og oppdaget at hodet faktisk var på vei ut - da var det gassen i bånn, forteller den stolte far til Dagbladet. Utenfor hovedinngangen til Aker sykehus fikk sjåfør, og tante May-Britt hentet hjelp. En ambulansesjåfør presset Anita på magen mens pappa Anders tok imot babyen. - Jeg hadde mareritt om å føde i bilen natta før fødselen, men trodde aldri at det faktisk skulle skje, sier mamma Anita. Bare ett døgn etter fødselen er begge to vel hjemme igjen hos pappa Arild og lillesøster Sandra (2). - Det ble så kjedelig på sykehuset, smiler den nybakte moren.

TRANG FØDSEL: Her, i framsetet på May-Britt Normanns nyinnkjøpte Audi, ble lille Marlene Hestnes født natt til tirsdag. Pappa Anders Hestnes var jordmor for kona Anita Hestnes.