Au pair dømt for overgrep

Fant overgrepsbilder av 10-åring i mannens kamera.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Da familiemedlemmer skulle se på bilder i barnevaktens kamera, fant de fotografier av seksuelle overgrep mot den ti år gamle datteren i familien.

Den 20 år gamle mannen ble fredag dømt til ett år og åtte måneders fengsel for seksuelle overgrep mot en ti år gammel jente i Kristiansand tingrett. Han må også betale jenta 150.000 kroner i erstatning.

I dommen går det fram at den unge utenlandske mannen var au pair for familien på Sørlandet.

Først etter at den unge mannen hadde hatt ansvaret for de tre barna i alderen seks til ti år i nærmere ni måneder oppdaget en slektning ved en tilfeldighet bilder av niesen i den tiltaltes kamera. De tre bildene skildrer ulike stadier i en overgrepssituasjon.

Allerede samme dag ble 20-åringen pågrepet av politiet.Tilsto Mannen er domfelt for å ha forbrutt seg seksuelt mot det eldste av barna og for å ha misbrukt tilliten han var vist ved å arbeide som au pair for familien. Han ble også domfelt for å ha oppbevart barnepornografiske bilder og filmer og blir fratatt den bærbare datamaskinen sin.

Etter at 20-åringen ble pågrepet, har han langt på vei tilstått forholdene, men det er likevel ikke nok mener domstolen. I dommeravhør har jenta fortalt at barnevakten fortalte eventyr da overgrepene ble begått.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer