Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Au revoir, Valerie

Den franske presidenten forlater sin forsmådde samboer.

SLUTT: Etter at den franske presidenten Francois Hollande ble avslørt i en utroskapsaffære, ble hans mangeårige samboer Valerie Trierweiler innlagt på sykehus. Nå går de to fra hverandre. Foto: Francois Mori / AP Photo
SLUTT: Etter at den franske presidenten Francois Hollande ble avslørt i en utroskapsaffære, ble hans mangeårige samboer Valerie Trierweiler innlagt på sykehus. Nå går de to fra hverandre. Foto: Francois Mori / AP Photo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Frankrikes president François Hollande bekrefter at han går fra sin samboer Valerie Trierweiler.

Bruddet kommer etter at det nylig ble avslørt at François Hollande har hatt et forhold til en skuespiller.

- Jeg ønsker å gjøre det kjent at jeg har avsluttet mitt partnerskap med Valérie Trierweiler, sier han i en kunngjøring til nyhetsbyrået AFP.

Han understreker at han kommer med kunngjøringen som privatperson. Trierweiler har vært Hollandes partner siden 2006.

Hun reiser søndag til India på et veldedighetsoppdrag, og presidenten ønsker ifølge avisa Journal du Dimanche å avslutte saken før det.

For to uker siden trykket bladet Closer påstanden om at Hollande hadde et forhold til skuespiller Julie Gayet, og at han blant annet kjørte scooter gjennom Paris-natten for å besøke henne.

Hollande er den minst populære presidenten i Frankrikes nyere historie, blant annet fordi han sliter med å få bukt med den høye arbeidsledighet i landet. Populariteten steg noe rett etter at forholdet til Gayet ble kjent.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!