Aud Opsahl (88) drept i Lyngdal

Politiet offentliggjør identiteten på kvinnen som ble funnet død i Lyngdal torsdag.

SØNN: Den siktede i drapssaken i Lyngdal er avdødes sønn, sier Agder politidistrikt i en pressemelding. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kvinnen som ble funnet død i en bolig i Lyngdal torsdag, er 88 år gamle Aud Opsahl fra Lyngdal. Det opplyser Agder politidistrikt i en pressemelding.

Navnet er frigitt i samråd med de pårørende.

Kvinnen ble funnet død i sitt eget hjem. Sønnen er pågrepet, siktet for forsettlig drap.

GJØR UNDERSØKELSER: Politiet gjør undersøkelser etter at en eldre kvinne torsdag ble funnet død i sin egen bolig i Lyngdal. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB
GJØR UNDERSØKELSER: Politiet gjør undersøkelser etter at en eldre kvinne torsdag ble funnet død i sin egen bolig i Lyngdal. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Vis mer

Mannen er varetektsfengslet i fire uker og blir værende på psykiatriavdelingen på Sørlandet sykehus, skriver NTB.

Politiinspektør Liv Versland Seland sier til Lyngdals avis at den drapssiktede så langt ikke har kunnet la seg avhøre av helsemessige årsaker.

Hun opplyser at den siktede har knyttet seg til handlingen, men at dette ikke kan betraktes som noen tilståelse på grunn av mannens helsetilstand.

Det var en ansatt i kommunen som fant avdøde i forbindelse med et besøk torsdag. Vedkommende meldte politiet like før klokka 10. Kvinnen ble funnet i sitt eget hjem.

Politiinspektøren har tidligere sagt til Dagbladet at ingen av de involverte er tidligere kjent for politiet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer