Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Audition med smell

Skuespilleren James Larsen trodde han skulle få en rolle i filmen men endte opp med sitt livs største sjokk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

James Larsen saksøker nå John Ronald Whitney og produksjonsselskapet hans Fire Island Films etter å ha møtt til audition i Los Angeles i USA.

Larsen mener selskapet må betale for å ha fått ham til å tro at han var i ekstrem livsfare, og at auditionen har påført ham mentalt og følelsesmessig stress.

Bakgrunnen for søksmålet er selvsagt en famøs audition i filmens mekka. Larsen reiste til et privat hus i Los Angeles en gang i februar. Der arrangerte den prisvinnende dokumentarfilmprodusenten Whitney en audition for sin neste dokumentar.

Da det ble Larsens tur fikk han beskjed av Whitney om å improvisere et eller annet sammen med to kvinner. De lenket ham fast til en stol mens de danset forførende foran ham. Så langt var alt vel for Larsen.

Plutselig stormet en ukjent mann inn i huset og ropte «hva i helvete er det som foregår? Dette er mitt hus og min kjæreste» hevder Larsen i søksmålet. Så trakk mannen opp en pistol, rettet den mot Larsens panne og trakk av.

Men Larsen visste råd og kastet seg framover da han fikk pistolen mot pannen. På vei mot gulvet, fortsatt festet til stolen med håndjernene, hørte han skuddet fra pistolen. Livredd og med alvorlig frykt for sitt liv ble han liggende på gulvet mens filmfolkene kom ut i rommet.

Da fortalte Whitney at de hadde arrangert og filmet hele seansen, hevder Larsen.

Whitney har ennå ikke sett anmeldelsen men mener det er merkelig at Larsen skulle finne på å saksøke ham.

- Alle samtaler vi har hatt med James Larsen etter filmingen har vært veldig positive, og han har hele tiden vært spent på prosjektet, sier Whitney til nyhetsbyrået Reuters.

Larsen krever et uspesifisert beløp fra Whitney og Fire Island Films.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media