Audun Lysbakken og SV har tre tydelige kampsaker før årets valg. Er det nok?

SV vakler på kanten av stupet og det er Lysbakkens jobb å redde dem. Så langt går det ikke så bra.

NY BOLIG: For bare to uker siden flyttet Audun Lysbakken og familien inn i nytt hus på Holmlia, men foreløpig har det ikke blitt mye tid til hagearbeid eller verandasitting. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
NY BOLIG: For bare to uker siden flyttet Audun Lysbakken og familien inn i nytt hus på Holmlia, men foreløpig har det ikke blitt mye tid til hagearbeid eller verandasitting. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Er det noen velgere der ute? Det er som om ordene har vært et ekko rundt SV i flere år nå. For velgerne flyktet under Stoltenberg-regjeringen og har ikke kommet tilbake. Det er derfor Audun Lysbakken nå står på kjøkkenet og snakker SV-politikk på inn- og utpust. Selv med en skarp kniv i hånda og en gryende fiskesuppe på plata, må han bruke ethvert sekund på å fri til velgerne som forsvant.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer