Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

AUF i Oslo ønsker mer radikal politikk

Den nye lederen i AUF i Oslo, Kristina Aas Fure (23) vil arbeide for å skyve Arbeiderpartiets politikk mer over på venstresida.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi må gjøre en kjempejobb de neste åtte månedene fram mot kommunevalget, sier Aas Fure som er vararepresentant til bystyret i Oslo.

Hun er opptatt av at hele organisasjonen skal jobbe sammen for å styrke stillingen til AUF i Oslo. - Det er viktig at hele fylkeslaget står samlet, sa hun til NTB etter valget.

Sosionomen som for tiden arbeider på AUFs kontor, er opptatt av velferden til Oslos innbyggere. - Den økonomiske veksten bør komme alle til gode, spesielt barn og ungdom som har det vanskelig, sa hun.

Både den nye og den avtroppende lederen i AUF i Oslo ga i sine taler ved årsmøtets slutt utrykk for at det hadde skjedd mye i organisasjonen opp mot årsmøtet. Derfor er det viktigste nå å samle troppene og styrke organisasjonen, sa de.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling