Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Aune Sand lager Penthouse-video

Aune Sand møter Jens Pikenes i det som ligger an til å bli tidenes norske musikkvideo. Aune regisserer, Jens framfører «En vill en» sammen med Penthouse Playboys, og Aunes kone, Tatjana, har fått i jobb å forføre Jens.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jens og jeg har mye til felles, fastslår regissør Sand.

- Vi har begge en grenseløs elsk for kvinnen.

Han får samtykkende nikk fra superstar Pikenes.

- Både Aune og jeg legger mye sårhet og lengsel i kunsten vår. Vi tar menneskenes følelser på alvor, sier han.

Søppeldynge

Sand har fått blanke ark i utformingen av videoen, eller musikkfilmen, som Pikenes velger å kalle den. Planen er nemlig at «En vill en» skal få kortfilmstatus og at den skal settes opp som forfilm på landets kinoer.

- I den første sekvensen befinner Pikenes seg på en søppeldynge i Skedsmo. Midt i havet av avfall og søppel står han og drømmer om det som alle menn drømmer om: kvinnen. I en drømmesekvens beveger vi oss til en strand på Jæren der Pikenes finner den perfekte kvinne, forteller Sand. Han har gitt sin egen kone, Tatjana Lissovskaja, hovedrollen som drømmekvinnen.

Amorøst

- Det blir en ganske amorøs og lettkledd seanse der nede, understreker Sand. Verken han eller Pikenes vil være med på at de på hver sin måte appellerer til Ola nordmanns ironiske sans.

- Ironi er frykt for det virkelige liv. Verken Jens eller jeg har det, understreker en engasjert Sand.

- Det er vås å snakke om ironi i denne sammenhengen. Aune er min Tarantino og jeg er hans Travolta, uttaler Penthouse Playboys-lederen.

Musikkfilmen «En vill en» får premiere i november.

MESTERMØTE: Aune Sand (til høyre) regisserer den nye videoen til Penthouse Playboys. - Aune var det eneste riktige valget, uttaler Penthouse-fører Jens Pikenes. Foto: BJØRN HALFDANSEN