Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Australia rystes av Fritzl-sak

En mann skal gjennom 30 år skal ha voldtatt sin egen datter og fått fire barn med henne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Australia har fått sin egen Josef Fritzl-sak, der en mann gjennom 30 år skal ha voldtatt sin egen datter i 30 og fått fire barn med henne.

Mannen, som nå er i 60-årene, begynte overgrepene mot datteren på 1970-tallet, da hun bare var elleve år gammel, skriver Melbourne-avisen Herald Sun.

Overgrepene fortsatte de neste 30 årene, selv etter at myndighetene ble tipset om hva som foregikk.

DNA-tester etterlater ingen tvil om at mannen er far til datterens fire barn, og politiet har nå reist tiltale mot ham.

Alle de fire barna hadde fødselsskader da de kom til verden ved sykehus i Melbourne, og et av barna døde.

Kvinnen anmeldte faren for overgrepene i 2005, men nektet senere å samarbeide med etterforskerne av frykt for sin egen sikkerhet.

Australske medier trekker ikke uventet en parallell til Østerrike, der Josef Fritzl tidligere i år ble dømt til livsvarig fengsel for å ha holdt sin egen datter innesperret i en kjeller i 24 år og fått sju barn med henne.

(NTB)

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling