Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Australsk psykolog fikk kenguru gjennom vinduet

Måtte reddes ut av sitt eget kontor.

HOPPET INNOM:  En vettskremt australsk psykolog måtte reddes ut av sitt eget kontor etter at en kenguru braste inn gjennom vinduet. Dyret spredte kaos og ødeleggelse, før det forsvant like brått som det hadde dukket opp.  Illustrasjonsbilde: Erik Johansen / SCANPIX
HOPPET INNOM: En vettskremt australsk psykolog måtte reddes ut av sitt eget kontor etter at en kenguru braste inn gjennom vinduet. Dyret spredte kaos og ødeleggelse, før det forsvant like brått som det hadde dukket opp. Illustrasjonsbilde: Erik Johansen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||En vettskremt australsk psykolog måtte reddes ut av sitt eget kontor etter at en kenguru braste inn gjennom vinduet. Dyret spredte kaos og ødeleggelse, før det forsvant like brått som det hadde dukket opp.

Psykologen Susanne Habib skrek ut og hoppet opp på skrivebordet sitt, da kontoret hennes ble invadert av den halvannen meter høye kenguruen. Det tok rundt seks minutter før den forsvant, fortalte en kollega av Habib torsdag.


- Stakkars Susanne bare skrek og gikk rett til værs. Kenguruen herjet rundt på hele kontoret, den oppførte seg virkelig helt spinnvilt, sa kollegaen Tony Baddock til det australske nyhetsbyrået AAP.


Baddock og Habib har kontor i sentrum av byen Atherton i delstaten Queensland nordøst i Australia. Baddock sier kenguruer ikke er noe vanlig syn i byen, som ligger ganske langt fra områdene der disse dyrene har sine naturlige oppholdssteder.


I mars i år havnet en kokk på avisenes førstesider etter en brytekamp med en kenguru i den australske hovedstaden Canberra. Beat Ettlin lå og sov i bare underbuksene, da dyret kom farende gjennom vinduet på soverommet og opp i sengen hans.


(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling