Avansert søk – ingen funn

Spesialskipet Normand Mermaid har søkt kontinuerlig med to miniubåter ved Rongesundsbrua siden søndag uten å finne savnede Dung Tran Larsen (22).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ØYGARDEN (Dagbladet): - Med dette skipet og alt det utstyret de har, vil vi få gjennomført et kvalitativt søk, som kan utelukke at hun finnes i dette området - om de ikke finner henne. Så langt har vi ikke fått rapportert inn funn av interesse for vår sak, sa politiinspektør Tore Salvesen til Dagbladet i går kveld.

Sterk strøm

Det avanserte skipet fortsetter søket fram til klokka åtte i dag tidlig, da arbeidet blir avsluttet fordi Normand Mermaid må på oppdrag i Nordsjøen.

Det er sterk strøm gjennom Rongesundet i Øygarden, men beregninger av mulig vekt, strøm og andre forhold er lagt inn som grunnlag for søket langs havbunnen. Politiet er i ferd med å avslutte den taktiske ransakingen i eiendommen til Dung Tran Larsens norske familie i Krabbedalen på Laksevåg.

Nekter avhør Fengslingsperioden for tre av de siktede familiemedlemmene går ut mandag 10. september. To av de siktede nekter å la seg avhøre før deres advokater har fått mer innsyn i dokumentene.

- Vi er i dialog med advokatene om frigiving av dokumenter. Det er en taktisk utfordring som vi må ta for å få til viktige avhør, sier Tore Salvesen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer