Avansert søk – ingen funn

Spesialskipet Normand Mermaid har søkt kontinuerlig med to miniubåter ved Rongesundsbrua siden søndag uten å finne savnede Dung Tran Larsen (22).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ØYGARDEN (Dagbladet): - Med dette skipet og alt det utstyret de har, vil vi få gjennomført et kvalitativt søk, som kan utelukke at hun finnes i dette området - om de ikke finner henne. Så langt har vi ikke fått rapportert inn funn av interesse for vår sak, sa politiinspektør Tore Salvesen til Dagbladet i går kveld.

Sterk strøm

Det avanserte skipet fortsetter søket fram til klokka åtte i dag tidlig, da arbeidet blir avsluttet fordi Normand Mermaid må på oppdrag i Nordsjøen.

Det er sterk strøm gjennom Rongesundet i Øygarden, men beregninger av mulig vekt, strøm og andre forhold er lagt inn som grunnlag for søket langs havbunnen.

Politiet er i ferd med å avslutte den taktiske ransakingen i eiendommen til Dung Tran Larsens norske familie i Krabbedalen på Laksevåg.

Nekter avhør
Fengslingsperioden for tre av de siktede familiemedlemmene går ut mandag 10. september. To av de siktede nekter å la seg avhøre før deres advokater har fått mer innsyn i dokumentene.

- Vi er i dialog med advokatene om frigiving av dokumenter. Det er en taktisk utfordring som vi må ta for å få til viktige avhør, sier Tore Salvesen.

Det kommer stadig flere tips om hva som kan ha skjedd med den vietnamesiske tobarnsmoren, og politiet har lagt inn flere planer om søk andre steder.

GRUNDIG SØK: Spesialskipet Normand Mermaid har søkt i Rongesundet døgnet rundt siden søndag. Foto: Oddmund Lunde
GRUNDIG SØK: Spesialskipet Normand Mermaid har søkt i Rongesundet døgnet rundt siden søndag. Foto: Oddmund Lunde Vis mer