Avblåser drapsalarm i Sandefjord

Ingen indikasjoner på kriminell handling da mann (32) ble skadd og døde.

 - IKKE NOE KRIMINELT:  Vestfold politidistrikt konkluderer med at det ikke har skjedd noe kriminelt i forbindelse med at en 32 år gammel mann ble funnet hardt skadd i en leilighet i Sandefjord mandag ettermiddag. Han døde på sykehuset i Tønsberg dagen etter, og politiet satte i gang full etterforskning. Foto: Lasse Ljung/Nyhetsfoto.
- IKKE NOE KRIMINELT: Vestfold politidistrikt konkluderer med at det ikke har skjedd noe kriminelt i forbindelse med at en 32 år gammel mann ble funnet hardt skadd i en leilighet i Sandefjord mandag ettermiddag. Han døde på sykehuset i Tønsberg dagen etter, og politiet satte i gang full etterforskning. Foto: Lasse Ljung/Nyhetsfoto.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet trapper ned etterforskningen av et mistenkelig dødsfall i Sandefjord tidligere i uka.

- Det er ingen indikasjoner på at det ligger en kriminell handling bak dødsfallet, opplyser politiadvokat Mari Gjersøe i Vestfold politidistrikt i en pressemelding.

Politiet baserer sin konklusjon på en rekke avhør, tekniske undersøkelser og en foreløpig obduksjonsrapport fra Rettsmedisinsk Institutt.

Det var mandag ved 17.30-tiden at AMK ble varslet om at en 32 år gammel mann lå hardt skadd i en leilighet i Sandefjord. 

32-åringen kjørt til sykehuset i Tønsberg, der han døde tirsdag av skadene.

Funnet hos familie Politiet satte i gang full etterforskning samme dag av det mistenkelige dødsfallet.

Etter det Dagbladet forstår, ble mannen funnet i leiligheten til et familiemedlem, en drøy kilometer unna huset der han selv har adresse.

Politiet har bekreftet at det var pårørende som varsklet AMK.

- Endelig dødsårsak vil ikke være klar for den formelle odbuksjonsrapporten er klar. Det vil trolig ta noen uker. Den foreløpige rapporten gir ikke noe grunnlag for å tro at det ligger en kriminell habndling bak dødsfallet, opplyser politiadvokat Mari Gjersøe.