Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Avblåser ebola-alarm på SAS-fly på Kastrup

- Passasjeren har ikke ebola.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): SISTE: Pressesjef Trine Kromann-Mikkelsen i SAS Danmark opplyser til Dagbladet at ebola-alarmen på et SAS-fly fra Paris til København er avblåst.

- En lege har sjekket den aktuelle pasienten. Vedkommende hadde oppkast og hodepine, men ikke ebola, sier hun.

Alle passasjerene har fått forlate flyet og alt er som normalt igjen.

VG meldte tidligere at det var mistanke om at en passasjer på et SAS-fly på Kastrup i København er smittet av ebola. Flyet ble isolert og ingen fikk forlate flyet i påvente av at en lege skulle undersøke en passasjer.

- Passasjerer som har behov for oppfølging eller annen hjelp etter hendelsen får tilbud om det. Alt gikk fint og rolig for seg mens man var usikre på hva dette var for noe, sier Kromann-Mikkelsen til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling