Avdøde fra bilbrannen på Dokka skal obduseres onsdag

Kjenner fremdeles ikke avdødes identitet.

FUNN:  Krimteknikere fra Gjøvik reiste til funnstedet ved Torpeskogen nær Dokka i Oppland for å undersøke den utbrente bilen og den avdøde personen i den. Politiet karakteriserer dødsfallet som mistenkelig. Foto: Per Zhang Skjønberg / Oppland Arbeiderblad / NTB Scanpix
FUNN: Krimteknikere fra Gjøvik reiste til funnstedet ved Torpeskogen nær Dokka i Oppland for å undersøke den utbrente bilen og den avdøde personen i den. Politiet karakteriserer dødsfallet som mistenkelig. Foto: Per Zhang Skjønberg / Oppland Arbeiderblad / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Personen som tidlig mandag morgen ble funnet død i en utbrent bil langs fylkesvei 250 nær Dokka, er fremdeles ikke identifisert.

Politiet har sendt den avdøde til obduksjon på Folkehelseinstituttet (FHI). Obduksjonen skal foretas onsdag, forteller operasjonsleder Trond Olerud i Vestoppland politidistrikt til Dagbladet.

- Vi avventer svar fra FHI og konkluderer deretter, forteller Olerud.

Politiet kan på nåværende tidspunkt heller ikke svare på når de foreløpige og endelige resultatene fra obduksjonen er klare.

En obduksjon av den avdøde kan gi politiet i Vestoppland svar på en rekke spørsmål som står ubesvart etter at den avdøde ble funnet i den utbrente bilen mandag morgen, som for eksempel hva som var dødsårsaken til den avdøde.

Dødsfallet blir derfor fremdeles ansett som mistenkelig.

Kontaktet bileieren Mandag uttalte politiet at den avdøde ikke var formelt identifisert, men at de hadde en anelse om hvem den avdøde var, altså eieren av bilen. Mandag forsøkte politiet å nå bileieren, men oppnådde aldri kontakt.

Om de i løpet av tirsdagen har klart å oppnå kontakt med eieren av den utbrente bilen, ønsker politiet ikke å kommentere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer