Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Avdødes ektefelle siktet etter dødsfall i Trondheim

En av de siktede etter at en mann ble funnet død på Stavne i Trondheim, skal være avdødes ektefelle.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge Nettavisen fikk kvinnen fire ukers varetekt, hvorav to uker i isolasjon. Det avholdes også fengslingsmøte for en 25 år gammel mann i samme sak.

Klokka 13 holdt politiet pressekonferanse i Trondheim om arrestasjonene. I morgen ventes det en foreløpig obduksjonsrapport av den avdøde mannen.

- To personer er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge, opplyser politioverbetjent Per Bjørgum i Sør-Trøndelag politidistrikt.

Den avdøde mannen ble funnet død i sin egen oppkjørsel på Stavne ved 13-tida i går formiddag. I huset bor også mannens kone og flere andre personer. Men ingen av disse meldte fra om den døde. Han ble funnet av en tilfeldig forbipasserende.

Tilsølt av blod

Den døde var delveis avkledd da han ble funnet.

- Mannen var blodtilsølt og hadde skader i hodet som kan ha noe med dødsårsaken å gjøre, sier seksjonslederen for etterforskning til Dagbladet.no.

Politiet er ikke sikre på at dødsfallet skyldes noe kriminelt. Omstendighetene rundt hvordan den døde ble funnet og det at mannen var blodig, vakte mistanke. De to som er siktet i forbindelse med saken, har forklart seg forskjellig om hva som har skjedd.

- Det er åpenbar forskjell på forklaringene, sier Bjørgum. Politiet frykter bevisforspillelse hvis de to får snakke sammen om saken.

Bjørgum vil ikke opplyse om alder eller kjønn på de to siktede. Ifølge NRK er den andre siktede en mann i 20-årene. De to ble pågrepet søndag ettermiddag, og fremstilles for varetektsfengsling i ettermiddag i to separate fengslingsmøter. Politiet vil be om fire uker.

- Jeg har fått opplyst at min klient er avdødes ektefelle, sier advokat Christian Wiig til TV 2 Nettavisen.

- Jeg skal gjøre et forsøk på å snakke med henne før fengslingsmøtet, men har foreløpig ikke kommet i kontakt med henne, sa Wiig videre.

Flere personer er avhørt. Noen av disse skal ha hørt stemmer og bråk natt til søndag. Politiet ber om at eventuelle vitner tar kontakt med kriminalseksjonen.

DØD:</B> Her ble mannen funnet delvis avkledd. En av de siktede skal være kona til den døde.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media