Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Averterer etter ektemann

Donna Wood er lei av at datteren drar med seg udugelige mannfolk hjem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Donna Wood så seg lei på datterens mange feilskjær på kjærlighetsfronten, og tok bokstavelig talt skjeen i en helt annen hånd. Hun bestemte seg for å spikre opp plakater i nabolaget hvor hun etterlyste en snill mann med god jobb og fin bil som kunne tenke seg å gifte seg med datteren.

Reaksjonene lot ikke vente på seg. De store nasjonale nyhetsleverandørene i USA kastet seg på karusellen, og plutselig var det hundrevis av giftekåte menn som meldte seg.

Søndag arrangerte fru Wood audition hjemme hos familien. Med det enorme presseoppbudet var det bare 10 menn som våget seg til familiens residens utenfor Boston, skriver avisa The Boston Globe.

For de ti heltemodige mennene ble det en selsom opplevelse. De personlige intervjuene rundt familiens kjøkkenbord ble behørig filmet, og sannelig hadde ikke familien rigget opp et gedigent PA-anlegg så alle naboene kunne høre svarene også.

- Jeg hadde aldri trodd at det skulle bli på denne måten. Jeg tror jeg må stemme meg selv hjem, hvis du skjønner hva jeg mener, sier en av frierne til avisa.

Fru Wood har i hvert fall skjønt poenget. Frierne må komme tilbake til familien hver eneste helg framover, bortsett fra den ene som blir eliminert i løpet av uka. Wood har med andre ord skaffet seg sitt eget reality-show hvor det er hun som styrer begivenhetene. Og fornøyd, det er hun.

- Jeg synes dette gikk veldig bra. Jeg tror hennes sjelefrende er blant disse ti mennene, sier Wood.