Avfeier dårlig brødrekjemi

David Miliband rykker ut med støtte til lillebror Ed.

FULL STØTTE: David Miliband har i stor grad trukket seg unna den offentlige politiske debatten for å unngå å skygge for Ed Milibands Labour-lederskap. I går gjorde han et unntak da han talte til en mindre forsamling under landsmøtet i Liverpool. Foto: Scanpix
FULL STØTTE: David Miliband har i stor grad trukket seg unna den offentlige politiske debatten for å unngå å skygge for Ed Milibands Labour-lederskap. I går gjorde han et unntak da han talte til en mindre forsamling under landsmøtet i Liverpool. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LIVERPOOL (Dagbladet): 39 prosent av Labours velgere sier at de heller ville hatt David Miliband som partisjef.

Åtte prosent er fornøyd med at det ble Ed.

Mens 48 prosent svarer at de ikke ville hatt noen av dem, eller at de ikke vet, viser en fersk meningsmåling utført like før Labour-landsmøtet startet i helga.  

Vekkelse I en egen sal med lange køer og forhåndsbestilte billetter til en sen kveldsseanse under landsmøtet viste David Miliband at han ikke har mistet sine politiske talegaver ved nærmest å skape vekkelsesstemning blant sine unge tilhørere, som stadig avbrøt ham med spontan applaus.

- David er bare fantastisk god, summet det fra de bakerste benkeradene.  

Avviser David Miliband har valgt å holde seg mest mulig borte fra den politiske arenaen for ikke å skygge for Eds lederskap.

Media har spekulert i at det har oppstått uvennskap mellom brødrene etter at Labour-landsmøtet overraskende valgt Ed til ny leder på bekostning av David - men dette avviser sistnevnte overfor Dagbladet.

- Bare tull, fnyser storebror.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer