Avfeier voldtektsanklage: «Ikke min type»

- Ikke min type, sier Donald Trump.

ANKLAGER: Journalist og mangeårig spaltist for Elle Magazine, E. Jean Carroll, anklager Donald Trump for å ha voldtatt henne i et prøverom på midten av 90-tallet. Video: CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I helga smalt det på nytt en overgrepsanklage mot USAs president Donald Trump. Journalist og mangeårig spaltist for Elle Magazine, E. Jean Carroll, anklager Donald Trump for å ha voldtatt henne i et prøverom på midten av 90-tallet.

- Tvang seg på meg

Anklagen rettes mot presidenten i den nyeste utgave av New York Magazine, som publiserer et utdrag fra Carrolls kommende bok.

I utdraget hevder Carroll at Trump overfalt henne i det luksuriøse varemagasinet Bergdorf Goodman på Manhattan i slutten av 1995 eller i starten av 1996.

Carroll, som da var 52 år gammel og nettopp hadde begynte i jobben som rådgiverspaltist for Elle Magazine med spalten «Aske E Jean», hevder Trump skal ha spurt henne om råd til hva han burde kjøpe i gave til en venninne.

Trump valgte ut en body som han ville ha henne til å prøve. Da de to kom inn i prøverommet skal Trump ha presset henne mot veggen, holdt fast armene hennes, kysset henne og tvunget seg på henne i opptil tre minutter:

«I det neste øyeblikket åpner han frakken, drar ned buksesmekken og tvinger fingrene sine rundt mine private deler. Så fører han penisen sin halvveis - eller fullstendig, jeg er ikke helt sikker - inni meg».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer