KJØPTE SEX:  Sven Otto Littorin gikk av som arbeidsminister onsdag. Nå avsløres det at han på forhånd var blitt konfrontert med kjøp av sex i 2006. Foto: HENRIK MONTGOMERY/ Scanpix
KJØPTE SEX: Sven Otto Littorin gikk av som arbeidsminister onsdag. Nå avsløres det at han på forhånd var blitt konfrontert med kjøp av sex i 2006. Foto: HENRIK MONTGOMERY/ ScanpixVis mer

- Avgått svensk minister kjøpte sex

Sven Otto Littorin ble tvunget til å gå av som arbeidsminister i Sverige fordi han hadde kjøpt sex av en 30 år gammel kvinne, skriver Aftonbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Littorin varslet sin avgang under en pressekonferanse i Visby på Gotland onsdag. Han oppga da en tvist med sin tidligere kone om omsorgsretten for barna som årsaken til avgangen.

Aftonbladet bringer nå historien om en 30 år gammel kvinne som forteller at hun i 2006 solgte seksuelle tjenester til Littorin, som utga seg for å være en annen.

Avisen mener å ha sporet opp telefonnumre som kan føres tilbake til Littorin. Avisen hevder også at Littorins avgang kom først etter at han var blitt konfrontert med opplysningene om sexkjøp.

Det har vært forbudt å kjøpe sex i Sverige siden 1999. Littorin har ikke svart på Aftonbladets henvendelser om det påståtte lovbruddet.

(NTB)