Avgiftsmotstandere delte nummeret til Venstre-Trine på Facebook - har fått over 150 hatmeldinger bare i dag

- Vanligvis bruker jeg ikke å kommentere slike trusselgreier, men denne saken er tatt helt ut av proporsjoner, sier hun til Dagbladet.

MANGE SMS-ER Over 150 personer har pepret Trine Skei Grande med sms-er i dag. Flere av meldingene er sjikanøse. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
MANGE SMS-ER Over 150 personer har pepret Trine Skei Grande med sms-er i dag. Flere av meldingene er sjikanøse. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I dagens utgave av Dagbladet, sier Venstre-leder Trine Skei Grande at lavprisselskapet Ryanairs oppsigelse på Rygge er en gledelig konsekvens av den nye flyseteavgiften, som regjeringen og støttepartiene ble enige om i statsbudsjettet før jul.

Det har fått kommmentarfeltet på Facebook-gruppen «Nei til flyseteavgift i Norge» til å koke. Flere kaller partilederen ukvemsord som «purke» og «hurpe».

Dessuten er det lagt ut et bilde av Trine Skei Grande, med partiledelserens telefonnummer og påskriften «Ring meg ;-) ».

«Vi oppfordrer ALLE som er uenige i flyseteavgiften til å sende Trine Skei Grande en melding og fortelle henne akkurat hva dere mener», oppfordrer gruppens administrator i innlegget.

Kalles «hurpe» Det har over 150 personer gjort i løpet av dagen, men de færreste holder seg til å diskutere sak.

- Tonen er ganske fascinerende ufin på de fleste av meldingene, og selv om noen meldinger er saklige, er de aller fleste ikke interessert i å argumentere for sin sak. SMS-ene er i samme kategori som kommentarene på facebooksiden, og som det ofte er i tilfellet kvinner, er det utseende som er hovedargumentasjonen, sier Skei Grande til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer