Avhør av samboeren fortsetter

Oslo Linda Didriksens drapssiktede samboer satt i går ettermiddag i et vel halvannen time langt avhør hos politiet i Bodø. Avhøret fortsetter i dag og trolig utover i uka.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Han ble bare avhørt om en liten bit av hele bildet tirsdag. Vi er fortsatt ikke kommet til hovedpoenget, opplyser etterforskningsleder Ann Rødvei ved Bodø politidistrikt til NTB.

Hun tror ikke avhørene blir avsluttet før 20-åringens forsvarer Roald Angell reiser på ferie til helgen. Det var den siktede selv som ønsket å avbryte avhøret etter halvannen time tirsdag.

- Jeg kan ikke gå ut med hva han forklarte seg om. Det ville spolere hele opplegget, men han har bare forklart seg om en bitte liten bit i puslespillet. Vi må være tålmodige, så tror jeg det vil bli mer å hente etter hvert, sier Rødvei.

Hun er ikke blitt mindre optimistisk med hensyn til å løse saken, men det gjenstår fortsatt en del arbeid også når det gjelder avhør av vitner. Hun sier det er vanskelig å si når saken vil være ferdig etterforsket.

20-åringen erkjenner ikke straffskyld og fastholder forklaringen om at han ikke har noe med Linda Didriksens død å gjøre.

Hålogaland lagmannsrett forkastet tirsdag siktedes påkjæring av fengslingskjennelsen. Dermed opprettholdes forhørsrettens beslutning om å fengsle 20-åringen for fire uker med brev- og besøkskontroll.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer