ÅSTEDET: Da politiet rykket ut til denne adressen på Lisleby i Fredrikstad, fant de den 35-årige kvinnen hardt skadd. Hun døde seinere på sykehus. Foto: JOHN T. PEDERSEN / DAGBLADET
ÅSTEDET: Da politiet rykket ut til denne adressen på Lisleby i Fredrikstad, fant de den 35-årige kvinnen hardt skadd. Hun døde seinere på sykehus. Foto: JOHN T. PEDERSEN / DAGBLADETVis mer

Avhør med drapssiktede (50) mislyktes

Møtte på politihuset, men ble sendt tilbake til psykiatrisk sykehus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiets forsøk på å avhøre den 50-årige Fredrikstad-mannen som er siktet for å ha drept sin ekssamboer (35), mislyktes, melder Østfold politidistrikt i en pressemelding.

- Da mistenkte møtte til avhør på Fredrikstad politistasjon, kom det fram at han ikke var i en slik tilstand at avhør kunne gjennomføres, skriver politidistriktet.

- Jeg er enig i den vurderingen, sier den siktedes forsvarer John Christian Elden til Dagbladet.

Framstilles for fengsling 50-åringen er nå tilbakeført til psykiatrisk sykehus, der han ble innlagt etter pågripelsen i går. Han vil i dag bli framstilt for fengsling, men fengslingsmøtet vil foregå uten ham, opplyser Elden.

Politiet opplyser at etterforskningen av drapet fortsetter med full styrke. Foreløpig er ikke hendelsesforløpet og motivet brakt på det rene.

- Stikkskader Det var rundt midnatt natt til i går at politiet rykket ut til en adresse i bydelen Lisleby og fant den 35-årige kvinnen hardt skadd. Hun døde seinere på sykehus.

Den 50-årige ekssamboeren ble pågrepet i Sarpsborg, og ble altså overført til psykiatrisk sykehus.

Bekjente av avdøde og siktede beskriver et turbulent forhold. Politiet har ikke gitt opplysninger om hvordan kvinnen døde, men VG erfarer at hun er påført stikkskader. Avisa erfarer også at paret for kort tid siden brøt forholdet.