Avhører bileiere

TRONDHEIM (Dagbladet): Om lag 50 bileiere over hele landet avhøres nå av politiet i forbindelse med forsvinningen til 18 år gamle Christian Bachmann Langås på Oppdal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det har gått seks måneder siden 18-åringen forsvant, og politiet frykter at han kan ha vært utsatt for en kriminell handling.

- Vi har ikke gitt opp, selv om vi på mange måter står på bar bakke. Forsvinningen blir bare mer og mer mystisk, sier etterforskningleder Asbjørn Liberg ved Oppdal lensmannskontor.

Christian Bachmann Langås ble sist sett på E6, cirka to kilometer sør for Oppdal sentrum, i 06-tida natt til lørdag 28. februar. En taxi-sjåfør skal på omtrent samme tid og sted ha sett en blå kassebil av merket Volkswagen LT 28 eller 35.

Femti biler

Ifølge etterforskningslederen finnes det cirka 50 biler av denne typen i Norge. Samtlige eiere blir nå avhørt av politiet på sine respektive hjemsteder.

- Vi venter ikke at dette skal gi oss det store gjennombruddet, men ingenting skal være uprøvd, og det vil også ha betydning å få bilen sjekket ut av saken, sier Liberg.

Han regner med å få rapporter på samtlige avhør inn i løpet av kort tid. En god del av rapportene foreligger allerede, uten at det har gitt nye vesentlige opplysninger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer