Avhører politimenn etter dødsulykke på Skogn

Døde etter å ha stukket av fra politiet.

DØDSULYKKE:  En 32 år gammel mann døde i en frontkollisjon med et vogntog ved E6 ved Skogn i dag. Nå skal to politimenn avhøres om saken. 
Foto: Tor Aage Hansen / SCANPIX
DØDSULYKKE: En 32 år gammel mann døde i en frontkollisjon med et vogntog ved E6 ved Skogn i dag. Nå skal to politimenn avhøres om saken. Foto: Tor Aage Hansen / SCANPIXVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Spesialenheten for politisaker skal avhøre to politimenn i forbindelse med dødsulykken på Skogn i Nord-Trøndelag torsdag morgen.


En 32 år gammel mann omkom torsdag morgen da en personbil frontkolliderte med et vogntog på E6 ved Skogn. Den omkomne var alene i personbilen. En politipatrulje stanset mannen like før ulykken fordi de hadde fått melding om at bilen kjørte i høy fart. Sjåføren stanset bilen, men akkurat idet politiet gikk ut for å snakke med ham, satte han bilen i gir og kjørte av gårde.


Politipatruljen ble vitner til selve kollisjonen etter at sjåføren stakk av, ifølge adressa.no 


Nå vil Spesialenheten for politisaker, som etterforsker tjenestemenn i politiet, avhøre de to politiansatte.


- Det er en alvorlig ulykke og vi vet at politiet var ute for å se etter bilen. Derfor er det naturlig for oss å finne ut hva som har skjedd, sier leder for spesialenheten Terje Aas til NRK.(NTB)