Avhører siktede i Kongsvinger-drapet på nytt

Nye vitneavhør fører til at politiet har nok informasjon til å avhøre den siktede på nytt.

BESØKTE ÅSTEDET: Flere venner og bekjente besøkte stedet hvor Lars Erik Flem Andersen (18) ble funnet drept for over en uke siden. Flere hadde tent lys, lagt igjen hilsener og blomster. 
Foto: Morten Holm / SCANPIX
BESØKTE ÅSTEDET: Flere venner og bekjente besøkte stedet hvor Lars Erik Flem Andersen (18) ble funnet drept for over en uke siden. Flere hadde tent lys, lagt igjen hilsener og blomster. Foto: Morten Holm / SCANPIXVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De siste dagers vitneavhør i Kongsvinger, gjør at politiet mener de har nok informasjon til å avhøre den siktede på nytt onsdag.

Den 32-år gamle mannen, som er siktet i forbindelse med drapet på 18 år gamle Lars Erik Flem Andersen, vil bli avhørt på nytt onsdag. Han har sittet i varetekt med brev- og besøkskontroll siden torsdag i forrige uke.

- Vi har brukt de siste dagene på å gjennomfÃre vitneavhør. Nå har vi nok informasjon til å gå i gang med et nytt avhør av den siktede, sier politiadvokat Iren Johnsen Dahl til VG Nett.

I løpet av onsdagen vil politiet ta stilling til om politiet vil begjære mannen videre varetektsfengslet.

To vitner som politiet har etterlyst, har ennå ikke meldt seg. Johnsen Dahl sier det fortsatt er veldig aktuelt for politiet å få kontakt med disse.

DREPT: Den avdøde Lars Erik Flem Andersen. Foto: Privat
DREPT: Den avdøde Lars Erik Flem Andersen. Foto: Privat Vis mer